top of page

קישואים, פטריות וחומוס

  • מצרכים:

  • 1 בצל רצועות

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

  • 2 שיני שום

  • כף רסק עגבניות

  • חבילה כוסברה קצוצה

  • 6 קישואי זוקיני פרוסות

  • חבילה פטריות חתוכות

  • 2 כוסות חומוס מאודה או מבושל

  • פלפל שחור, פפריקה מתוקה, קינמון, תבלין מעורב שניקרא ראס אל חנות ומלח

אופן ההכנה:

  • להזהיב קלות את הבצל, להוסיף שום תוך כדי ערבוב, להוסיף את התבלינים תוך כדי ערבוב, לאחר 3 דקות להוסיף רסק עם רבע כוס מים לערבב ולכסות את הסיר ל-7 דקות על אש נמוכה. להוסיף את שאר הירקות והחומוס ולערבב קלות תוך כדי נעור הסיר, לכסות ולבשל ¾ שעה.

bottom of page