תבשיל שעועית מש בקארי

December 7, 2016

 

מצרכים:

  • 1 כוס שעועית מש מושרית למשך 5 שעות.

  • ¼ כוס שמן זית או קוקוס.

  • 1 בצל קצוץ דק.

  • 3 שיני שום קצוצות.

  • 2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות.

  • 3 גבעולי סלרי בהירים, קצוצים.

  • 1 פלפל חריף, נקי מגרעינים וקצוץ.

  • 1 כפית זרעי חרדל.

  • מלח, פלפל שחור גרוס.

  • 1 כפית קארי.

  • כורכום, כמון (לפי הטעם).

  • 1 כפית פפריקה מתוקה.

  • 2 עגבניות קצוצות.

  • ½ כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצות.

 

אופן ההכנה:

  • מסננים את השעועית.

  • מחממים בסיר כבד את השמן, מוסיפים את כל הירקות פרט לעגבניות ומטגנים 10 דקות. מוסיפים את כל התבלינים ומטגנים 3 דקות.

  • מוסיפים את השעועית ואת העגבניות, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה, עד שהשעועית רכה והרוטב סמיך. מכבים.

  • מוסיפים את הכוסברה או הפטרוזיליה, מערבבים ומגישים.

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon