תבשיל שעועית לבנה ומנגולד

מצרכים ל- 5 מנות:

  • 2 כוסות שעועית לבנה מושרת 24 שעות (להחליף מים מספר פעמים).

  • 1 חבילה מנגולד קצוץ (רק החלק הירוק).

  • 1 בצל גדול רצועות.

  • 3 שיני שום קצוץ.

  • 4 תפו"א פלחים.

  • 4 כפות שמן זית/קוקוס.

  • ¼ כפית כורכום.

  • פלפל שחור ומלח גבישי דק הימלאיה.

אופן ההכנה:

  • לאדות את הבצל בשמן עד שנהיה שקוף.

  • להוסיף את המנגולד ולאדות במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב.

  • מוסיפים פלפל ומערבבים.

  • מוסיפים שעועית ושתי כוסות מים ומבשלים כעשרים דקות.

  • מוסיפים תפו"א ומלח ומבשלים עד לריכוך השעועית.

  • אם יש צורך מוסיפים מים.