תבשיל שעועית לבנה ומנגולד
מצרכים ל- 5 מנות:
2 כוסות שעועית לבנה מושרת 24 שעות (להחליף מים מספר פעמים).
1 חבילה מנגולד קצוץ (רק החלק הירוק).
1 בצל גדול רצועות.
3 שיני שום קצוץ.
4 תפו"א פלחים.
4 כפות שמן זית/קוקוס.
¼ כפית כורכום.
פלפל שחור ומלח גבישי דק הימלאיה.
אופן ההכנה:
לאדות את הבצל בשמן עד שנהיה שקוף.
להוסיף את המנגולד ולאדות במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים פלפל ומערבבים.
מוסיפים שעועית ושתי כוסות מים ומבשלים כעשרים דקות.
מוסיפים תפו"א ומלח ומבשלים עד לריכוך השעועית.
אם יש צורך מוסיפים מים.