תבשיל עדשים

מצרכים:

  • 11/2 כוסות עדשים ירוקים

  • 1 בצל קצוץ

  • 2 שיני שום קצוץ

  • 2 עגבניות קלופות וחתוכות

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

  • פפריקה מתוקה+ חריפה לפי הטעם

  • מלח ואגוז מוסקט לפי הטעם

  • מים רותחים

אופן ההכנה: • מזהיבים את הבצל, מוסיפים את התבלינים ומערבבים קלות, מוסיפים את השום לעוד דקה. מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד לריכוך. מוסיפים את העדשים עם מים רותחים בגובה ס"מ מעל העדשים, מבשלים על אש נמוכה עד לריכוך העדשים, מועכים עם הכף תוך כדי ערבוב.

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon