תבשיל עדשים עם מנגולד 2
מצרכים:
1 חבילה מנגולד
1 בצל קצוץ
1 גמבה רצועות או קוביות
2 שיני שום קצוץ
¾ כוס עדשים שחורות/ירוקות
2 כפות שמן זית/קוקוס
½ כפית כורכום
מלח ופלפל לפי הטעם
¼ כפית כמון
אופן ההכנה:
מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את התבלינים והשום ומערבבים דקה, מוסיפים את הגמבה ומערבבים 2-3 דקות, מוסיפים את המנגולד קצוץ עם הגבעולים הלבנים ומאדים עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים עדשים ומים חמים ומכסים. מבשלים על אש נמוכה עד לריכוך העדשים.