תבשיל עדשים עם כרוב

December 7, 2016

 

מצרכים:

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

  • בצל בינוני פרוס

  • 4 כוסות כרוב קצוץ

  • 2 גזרים קוביות

  •  חבילה כוסברה קצוצה

  • כוס עדשים

  • ¼ כפית כורכום

  • ½ כפית כמון

  • 3 פרוסות דקות של ג'נג'ר

  • מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה:

מזהיבים קלות את הבצל עם הכרוב בשמן על אש בינונית, מוסיפים את התבלינים, את הגזר והכוסברה,

מנמיכים את האש ומערבבים במשך 2 דקות. מוסיפים את העדשים ו- ¾ כוס מים, מגביהים את האש עד להרתחה. מנמיכים את האש למשך ½ שעה או עד לריכוך העדשים. בין לבין לנער את הסיר.

 

 

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon