תבשיל במיה

December 7, 2016

 

 

מצרכים:

  • חבילה במיה קפואה של 800 ג' או במיה טרייה.

  • ½ חבילה עלי מנגולד או תרד חתוכים

  • 1 חציל חתוך לקוביות

  • ¼ חבילה עגבניות שרי או 4 עגבניות רגילות קלופות

  • 1 בצל גדול

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

  • כורכום, פפריקה אדומה, פלפל שחור ומלח

 

אופן ההכנה:

להזהיב את הבצל בשמן. מוסיפים את המנגולד / תרד ומבשלים במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב. להוסיף את העגבניות ולבשל תוך כדי ערבוב עד שמתאדים חצי מהנוזלים. מוסיפים את החציל והבמיה ומערבבים. מבשלים במשך כשעה עד שהכול מתרכך (אם יש צורך מוסיפים מעט מים).

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon