שעועית ירוקה

December 7, 2016

 

 

 

מצרכים:

  • 1 חבילה שעועית קפואה 400 ג'

  • 3 עגבניות חתוכות לרצועות

  • בצל גדול חתוך לרצועות

  • 3 שיני שום חתוכות

  • פטרוזיליה או כוסברה קצוצים לפי הטעם

  • כורכום, מלח ופלפל שחור לפי הטעם

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

 

אופן ההכנה:

מזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום והבצל ומערבבים לדקה. מוסיפים את העגבניות והירק וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 10 דקות. להוסיף את השעועית ולבשל בערך ¾ שעה

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon