top of page

כרוב עם עדשים

מצרכים לשש מנות:

  • ½ כרוב בינוני קצוץ

  • 2 גזרים מגוררים

  • 1 בצל גדול קצוץ

  • 2 עגבניות מגורדות

  • ¾ כוס עדשים אדומות לאחר השריה

  • 2 שיני שום קצוצות

  • 2 כפות מיץ מלימון סחוט

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

  • ½ כפית פלפל שחור גרוס

  • ½ כפית כמון

  • ¼ כפית כורכום

  • ¼ כפית סוכר

  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

מזהיבים את הבצל, מוסיפים את התבלינים ומערבבים דקה, מוסיפים את השום ומערבבים עוד דקה, מוסיפים את הכרוב והגזר מערבבים ומאדים לחמש דקות, מוסיפים את העגבניות ומחכים חמש דקות, מוסיפים את העדשים ומערבבים ומשאירים על אש נמוכה כשלושים דקות (אם יש צורך מוסיפים קצת מים)

bottom of page