חצילים וקטניות

December 7, 2016

 

מצרכים:

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

  • רצועות עגבנייה מקולפת

  • 6 גזרים בקוביות

  • 1 חציל בקוביות

  • 1 חבילה כוסברה קצוצה

  • כוס עדשים ומש

  • כמון, כורכום, פלפל שחור, קינמון, פפריקה מתוקה ומלח

 

אופן ההכנה:

לחמם קלות את השום על אש בינונית, להוסיף את התבלינים ולערבב, להנמיך את האש ולהוסיף את העגבנייה ולכסות את הסיר עד שהעגבנייה מתרככת. להוסיף את הגזר, חציל וכוסברה ולבשל 10 דקות. להוסיף עוד קצת תבלינים, את הקטניות וכוס מים ולנער מעט את הסיר. לבשל בערך ¾ שעה או עד לריכוך הקטניות.

 

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon