חצילים וקטניות בנוסח ים תיכוני

December 7, 2016

 

  • 1 חציל, מקולף וחתוך לקוביות

  • 1 בצל, פרוס דק

  • 1 פלפל אדום, קצוץ

  • ½ כוס צימוקים אורגנים

  • 1 לימון סחוט

  • 3 כפות קטשופ אורגני

  • 2 כוסות קטניות מבושלות / מאודות

  •  

  • מאדים את החציל במשך 10-12 דקות. מאדים את הבצל והפלפל עם 2 כפות מים במחבת מכוסה, על להבה נמוכה, במשך 6-8 דקות. מוסיפים את החציל, הצימוקים,הלימון והקטשופ ומבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות נוספות. מוסיפים את הקטניות המבושלות / מאודות ומערבבים.

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon