חצילים וקטניות בנוסח ים תיכוני

  • 1 חציל, מקולף וחתוך לקוביות

  • 1 בצל, פרוס דק

  • 1 פלפל אדום, קצוץ

  • ½ כוס צימוקים אורגנים

  • 1 לימון סחוט

  • 3 כפות קטשופ אורגני

  • 2 כוסות קטניות מבושלות / מאודות

  • מאדים את החציל במשך 10-12 דקות. מאדים את הבצל והפלפל עם 2 כפות מים במחבת מכוסה, על להבה נמוכה, במשך 6-8 דקות. מוסיפים את החציל, הצימוקים,הלימון והקטשופ ומבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות נוספות. מוסיפים את הקטניות המבושלות / מאודות ומערבבים.