top of page

סלט חם של מאש, תרד ועגבניות שרי

4 מנות, 25 דקות בישול, 10 דקות הכנה

½ 1 כוסות גרגירי מאש.

4 כפות שמן זית.

1 בצל קצוץ.

2 שיני שום קצוצות.

2 כוסות עגבניות שרי חצויות.

מלח ופלפל שחור טחון טרי.

2 כוסות עלי תרד.

להגשה:

כף טחינה לכל מנה.

  • מבשלים מאש 20-25 דקות במים רותחים (א 10 דקות אם היא מונבטת) לריכוך. מסננים.

  • מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים בצל ושום עד לריכוך. מוסיפים את המאש ועגבניות שרי, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים 2-3 דקות על להבה גבוהה.

  • מכבים את האש, מוסיפים תרד ומערבבים כדי שיתרכך מהחום.

  • מגישים חם או בטמפרטורת החדר ומוסיפים טחינה.

גיוון: ניתן לזלף מעט חומץ בלסמי בהגשה וניתן להחליף את התרד בכמות זהה של עלי מנגולד.

bottom of page