חמין צמחוני

December 6, 2016

 

 

החומרים:

  • 1כוס שעועית לבנה

  • ½ כוס שעועית אדומה או שעועית מאש

  • 1כוס חומוס

  • 1 כוס גריסי פנינה

  • 2 בצלים בינוניים

  • 3-4 ראשי שום

  • 2 קישואים

  • 4 כפות שמן זית/קוקוס

  • 2 בטטות בינוניות

  • מלח ותבלינים לפי הטעם

 

 

 

אופן ההכנה:

להשרות את החומוס והשעועית למשך 48 שעות.

להשרות את הגריסים לילה לפני הבישול.

לאדות את הבצל השום והקישואים עם שמן הזית.

להוסיף את השעועית, החומוס והגריסים שטופים ומסוננים ממי ההשריה.

מעל הגריסים לשים את הבטטות חתוכות לקוביות.

לכסות את כל החומרים במים קצת מעל קו החומרים.

להוסיף תבלינים לפי הטעם [חוויג'; מלח; פלפל; פפריקה; כמון].

להרתיח על אש קטנה כשעה.

לשים בתנור למשך הלילה [12 ] שעות בחום של 100 מעלות צלזיוס [ניתן גם לשים על פלטת שבת ולערבב מידי פעם כדי שלא יישרף].               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon